Achtergrond

ariegelderblomIk, Arie Gelderblom (1953), ben psycholoog en heb ruim 25 jaar ervaring als adviseur, trainer, manager en coach. Mijn belangrijkste specialisatie is het werken met managers en projectmanagers en hun teams in de rol van adviseur, trainer en coach.

Begonnen in de tachtiger jaren bij AKZO als interne trainer leer ik het vak. Na enkele jaren lonkt de uitdaging van een commercieel bureau om mijn vaardigheden te verbreden en te verdiepen. Dat wordt Boertien en Partners. In de periode 1986 -2000, met een onderbreking van enkele jaren, waarin ik werkzaam ben als unit manager/trainer voor ISBW, is ‘Boertien’ een way of life. Van trainer word ik manager, maar ik houd altijd contact met het uitvoerende werk als trainer/professional.

In de periode 1996- 2000 ligt de nadruk op het managen van de commerciƫle activiteiten van Boertien en Partners. In 2000 -2001 doet voor de tweede keer zich een kans voor om internationaal te werken. Eerder is dat voor Boertien begin 90-er jaren in CuraƧao. In 2000-2001 zet ik mij in voor de opbouw van een corporate academy voor de advocaten van Clifford Chance in Europa.

In de periode daarna (2001 -2004) sluit ik mij aan bij een organisatieadviesbureau. In die periode ontwikkel ik mijn belangstelling verder voor organisatie- en teamontwikkeling in veranderingsprocessen in organisaties. Helaas overleeft het bureau de ‘kleine crisis’ in 2004 niet.

Sinds 2005 werk ik als zelfstandig trainer en adviseur. In de periode 2009 -2011 verbind ik mij aan STRATCH organisatieadviseurs. Uiteindelijk ligt mijn kracht in de combinatie van drie disciplines: trainer, manager, organisatieadviseur.